Jobba hos Forma


Nu söker vi ytterligare en konstruktör/projektledare till vårt team på Ingenjörsbyrå Forma.

Klarar du att sätta ihop det du plockar isär?

ska-rmavbild_2013-09-03_kl-_17-10-03

Andra människor har nog pratat om ditt teknikintresse som nörderi och varje gång du hört det har du sträckt lite extra på dig. Ordet omöjligt betyder nämligen inte ”det går inte” för dig. Det betyder ”det här ska bli intressant att hitta en lösning på!”.

Du pysslar nog inte med tekniska lösningar för att göra raketkarriär som chef, men kanske hoppas du att dina intressen kan ge en möjlighet att få göra grejer som rullar runt i hela världen? I så fall ska du läsa vidare!

Vårt jobb på Ingenjörsbyrå Forma handlar om att bena ut alla krav som ställs på en ny produkt. Och det är här vi kommer till vår rätt. Samordningen kräver både kreativitet, helhetsperspektiv och en förmåga att få saker att hända i ett projekt. Vi är bättre än någon annan på just det och vi jobbar nära både tillverkare och leverantörer.

Vi letar efter en engagerad och nyfiken person som drivs av viljan att förstå en produkt och som vill bli riktigt duktig som konstruktör eller projektledare. Du förstår att även om du har den bästa tekniska lösningen i ett projekt så måste du se till att få med dig alla andra inblandade att samarbeta för att komma framåt.

För att vara aktuell för ett jobb hos oss ska du:

Vara utbildad maskiningenjör eller ha läst en YH-utbildning inom konstruktion & design
Ha arbetat några år med konstruktion och/eller projektledning eller haft relevant praktik genom din utbildning
Det är ett plus om du har arbetat med Catia. Och om du har erfarenhet av PDM-system som t.ex. TCE eller PDMLink är det en stor bonus.

Vi erbjuder dig utmaningen att utvecklas och vara med på vår resa mot nya kunder, nya marknader och nya produktutvecklingsprojekt. Vi arbetar alltid seniora och juniora konsulter tillsammans och det ser vi som det bästa sättet att lära av varandra.

Vi ser fram mot att höra från dig och vi tar emot ansökningar löpande så vänta inte, utan skicka in dina ansökningshandlingar redan idag!

Anställningstyp
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad
Heltid

Sista ansökningsdag
Löpande

Tillträde
Enligt överenskommelse

Arbetsort
Göteborg